İçeriğe geç

Bir Sonraki Retro Ne Zaman 2024

2024 Retro var mı?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Retroda ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak, zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında, bir süre için Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

Retro’da ne yapılmaz?

“Merkür’ün geri gittiği 3 hafta boyunca yenilik yapmayacaksın, hiçbir anlaşmaya imza atmayacaksın, seyahat etmeyeceksin, hatta evden bile çıkmayacaksın” gibi abartılı yorumlar, konuyu bilmeyen herkesi korkutuyor… Aslında bu dönemlerde sadece daha dikkatli olmalı ve satır aralarını okumalısın, hepsi bu!

Merkür retrosu neleri etkiler?

Merkür Gerilemesi ve Etkileri Merkür gerilemesi astrolojide önemlidir ve büyük çıkarımlara sahiptir. İletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunları ortaya çıkarır. Aşırı tepkiler, tartışmalar, kızgınlık ve ilgisizlik şikayetleri ortaya çıktığında, iletişim kopuklukları ve gerginlikler ortaya çıkar.

Önümüzdeki retro ne zaman?

Merkür ne zaman gerileyecek? 13 Aralık 2023 – 3 Ocak 2024: Oğlak burcundan Yay burcuna gerileyecek. 1-26 Nisan 2024: Koç burcundaki 27°’den Koç burcundaki 15°’ye düşecek. 4-28 Ağustos 2024: Başak burcundaki 4°’den Aslan burcundaki 21°’ye gerileyecek.

Retroda evlenenler boşanır mı?

Venüs Retrosu 23 Temmuz ile 4 Eylül arasında gerçekleşir. Bu günlerde evlenmiyoruz. Evlenen herkes boşanıyor. Sıfırdan bir ilişkiye başlayan herkes dağılıyor. Anlaşmalar, sözleşmeler, yeni satın alımlar, işe başlama, okul değiştirme veya bir ilişkiye başlama kesinlikle Merkür Retro tarihlerinde önerilmez.

Retroda ilişki başlar mı?

İlişkiye başlamak için uygun değildir. Yine evlenmek, nişanlanmak veya nişanlanmak için uygun değildir.

Merkür retrosu hangi burçları etkiler 2024?

Özellikle doğum haritalarında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’da yoğun gezegen yerleşimleri olanlar, Merkür’ün gerilemesinden diğerlerinden daha fazla etkileniyor gibi görünüyor. 19 Ağustos 2024’te Güneş ve Merkür 26° Aslan’da buluşuyor. Bir algoloid kavuşum çok güçlü bir tılsım yaratıyor.

Retro etkileri kaç gün önceden başlar?

Merkür geri hareketinin en stresli evresi, geri hareket başlamadan önceki haftadır. Kısacası, geri hareket 5 Ağustos’ta başladığında, düzensizlikler ve sapmalar bir hafta öncesinden başlar. Özellikle istikrarlı günler 3-5 Ağustos ve 28-29 Ağustos’tur.

Retroda saç kesilir mi?

Merkür Retrosu; Saç kesimi için ideal bir dönem değil, aksine bu dönemde yeniden değerlendirme, yeniden yapma ve düzenleme gibi önlemler almanız gerekiyor. Saçınıza gelince, harika veya yepyeni bir stil denemek için biraz daha beklemeniz gerektiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

Retro ne demek?

Moda terimi olarak, belirli bir döneme ait ve son yıllarda yaygın olarak kullanılan giyim ürünleri ve aksesuarlarının yeniden tasarlanması, üretilmesi, kullanılması ve popülerleştirilmesi anlamına gelir.

En yakın retro ne zaman 2024?

Birleşik Krallık’ta 2024’e baktığımızda, bu geri hareketler aşağıdaki tarihlerde gözlemlendi veya gözlemlenecek (süre dünyanın farklı yerlerinde değişiklik gösterir): 1 Nisan ile 25 Nisan arasında 5 Ağustos ile 28 Ağustos arasında 26 Kasım ile 15 Aralık arasında 4 Ağustos 2024

Satürn retrosu ne zaman 2024?

Satürn Retrosunun (30 Haziran – 14 Kasım 2024) Burçlara Etkileri | Astroloji.

Merkür neyi temsil eder?

Merkür’ün astrolojide temsil ettiği temel işlevler düşünme, konuşma, yazma, anlama, iletişim, öğrenme ve bilgi aktarmadır. Olumlu anlamda zeka, hızlı kavrama, entelektüel yetenek ve hızlı iletişimden sorumludur.

2024 tutulmalar hangi burçlarda yapılacak?

2024 yılında kişisel hayatımızda çok önemli değişimler ve yeni başlangıçlar bizi bekliyor, zira 2024 yılında Koç ve Terazi burçlarında Ay ve Güneş tutulmaları meydana gelecek.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

2024 Venüs hangi burçta?

Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. 17 Haziran’a kadar sürecek bu döngüde Venüs, kişisel hayatımıza, ilişkilerimize ve aşka odaklanmamızı istiyor.

Retro bitti mi?

İki farklı burçta gerçekleşecek olan retro, ilk olarak 6-14 Ağustos tarihleri ​​arasında Başak burcunda, 15-28 Ağustos tarihleri ​​arasında ise Aslan burcunda gerçekleşecek. Retro, 29 Ağustos’ta her şeyiyle son buluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir